🠋
Renáta
Depresszió, Bulémia
Csak Istennek kell megfelelnem
Szerető családban nőttem fel, a tanulmányaim mindig is jók voltak. A családi házból kikerülve alakult ki nálam a depresszió és a bulimia, mivel mindig mindenkinek meg szerettem volna felelni és ezáltal sok csalódás ért.
Ez egy lelki betegség volt, ami két évig tartott. Szerettem volna változtatni az állapotomon, de eleve csak saját erőből, ami által mindig visszatértek ezek a betegségek. Miután rájöttem, hogy saját erőből ez nem fog megoldódni, elkezdtem keresni Istent. Ebben az időben sok vallás megtalált engem, de én sehol sem találtam meg azt, amire szükségem volt.
Az egyik egyetemi társam által leltem meg Istent. Ekkor Magyarországon még nem voltak Istentiszteletek a Feléledési Közösségben, de ez nem volt kifogás arra, hogy ne lehessek Isten gyermeke. Eddig az embereknek akartam megfelelni, de miután megismertem Istent, már azt tartottam szem előtt, hogy Ő mit akar. A Szentlelket egyedül, otthon kaptam meg, a nyelveken szólás bizonyítékával és még azon a héten be is merítkeztem.
Isten a Szentlélekkel egy erős Lelki gerincet adott. A Szentlélek vételekor azonnal meggyógyultam depresszióból és bulimiából, melyek azóta sem jöttek vissza. Megkönnyebbültem, leesett rólam minden teher.
Ki tudok állni Istenért minden helyzetben, most már csak az számít, hogy Neki feleljek meg. Az Úr mindig bebizonyítja magát, minden nap, minden helyzetben; nagyszerű dolog, hogy a barátomnak nevezhetem a Teremtőmet.