🠋
Marcsi
Hepatitis C
Isten megmentett
Halálos beteg voltam ezért, még a halálom előtt biztonságban akartam tudni a családomat. Egyik nap a férjem egy meghívóval jött haza, hogy nézem meg. Elolvastam eljöttem egy gyűlésre, aminek a végén megkeresztelkedtem teljes víz alá merítéssel és megkaptam a szentlelket. Kapcsolatot kötöttem Istennel.
Vártam a halálomat, készültem rá, de közben Isten meggyógyítót. Annyi ciszta volt a szervezetemben, hogy az orvosok már nem vállalták a műtétet, de Isten csodát tett, és teljesen eltűnt az összes.
Több más betegségből is meggyógyított Isten ima által köztük autoimmun hepatitiszből is. Egy kisebb szívinfarktussal szállított be a mentő, az orvosok napokig vizsgáltak, mire kiderült, hogy a májenzimjeim az egekig érnek, amitől nagyon megijedtem. A férjemet kértem meg hogy szóljon a pásztorunknak, hogy mindenki imádkozzon értem.
Elkezdtem jobban hinni Istenben, mint abban, amit az orvosok mondtak, bár a májenzimjeim csak magasabbak lettek ennek ellenére is. Mintát vettek a májamból, ami nem sikerült, majdnem elvéreztem közben. Két órám volt, hogy Isten csodát tegyen. Sebészetre akartak vinni, hogy megműtsenek, de nem engedtem, mert tudtam, hogy Isten velem van. Másnap reggelre meggyógyultam és nem kellet műteni, mert Isten meggyógyította a májamat is.
Köszönöm Istennek, hogy mindig velem van és volt és lesz is és hogy ilyen csodás életem lehet vele