🠋
Melinda
Ezotéria
Isten meggyógyított depresszióból
Az életem során mindig is érdekeltek az angyalok és az ezzel kapcsolatos tudás. Keresgéltem ebben a témában, majd végül egy olyan társaságban találtam magam, ami az ezotéria világába vezetett. Ez az egész csak egy baráti körrel kezdődött, ahol tanítottak ezekre az ezoterikus tanításokra. Minél mélyebben mentem bele ezekbe a tanításokba, annál rosszabbul éreztem magam. Ez akkor vált számomra nyilvánvalóvá, amikor elkezdtem rémálmokat látni. Először csak néhány volt, majd lassan rendszeressé vált. Minden este rémálmaim voltak és már-már aludni se tudtam esténkét. Minden reggel kimerült voltam és nem tudtam hol a helyem. Elkezdem érzékelni a rossz démonokat álmomban és az ébrenlétem alatt is.
Amiatt, hogy semmit sem aludtam, illetve ezek a rossz démonok érzékelése miatt mély depresszió alakult ki bennem. A családom teljesen kétségbe volt esve. Édesapám orvoshoz is el akart küldeni. De tudtam magam is, hogy ez így nem mehet tovább. Ezért el kezdtem keresni Istent. Elmentem más egyházakba, de nem maradtak el a rémálmok. Ezek után felköltöztem Pestre. Ekkor már tudtam, hogy Istent kell keresnem, és be kell merítkeznem valahol.
Számomra sohasem az volt a fontos, hogy papíron milyen egyházhoz tartozom, hanem hogy Istent követhessem. Egy nap mentem volna haza a vonattal, de lekéstem. Megkérdeztem Istent, hogy miért történt ez. Ekkor találkoztam egy testvérrel a közösségből. Ő elmondott mindent az Úrról és arról, hogy Ő hogyan találta meg. Eljöttem ebbe a közösségbe, ahol bemerítkeztem, megkaptam a Szentlelket és más nyelveken kezdtem szólni, amit Isten adott. Ekkor kaptam egy olyan megnyugvást, ami tudtam, hogy Istentől van. Az Úr meggyógyított a depresszióból és a rémálmoktól is! Mai napig boldog vagyok!