🠋
Zéfi
Vallásos múlt
Saját erőből nem ment
18 évesen kezdtem el keresni Istent. Nem vonzottak a hagyományos egyházak, mert képmutatónak és üresnek találtam őket, én pedig teljes szívből és komolyan szerettem volna Isten szavát cselekedni.
Egyszer találkoztam egy vallásos csoporttal, akikről úgy láttam, hogy ezt teszik és csatlakoztam hozzájuk, de nem mondták meg, hogy újra kell születni víztől és Lélektől sem azt, hogy a Szentlélek vételének a jele a nyelveken szólás.
Ennek az lett az eredménye, hogy saját erőmből próbáltam követni az Urat, ami minden igyekezetem ellenére nem sikerült. Próbáltam jót cselekedni, de a szívemben nem tudtam tiszta lenni és emiatt nem maradhattam abban a közösségben. Annyira elkeseredtem, hogy többször arra gondoltam, hogy öngyilkos leszek.
Egy évvel később kaptam egy meghívót a Feléledési Közösségbe, de nem akartam elhinni, hogy az emberek a Szentlélek vételekor idegen nyelveken szólnak. Nagyon sok verset mutattak erről a testvérek és gondolkozni kezdtem azon, hogy talán ez hiányzott az életemből. Imádkoztam a Szentlélekért és valóban nyelveken szóltam amikor megkaptam.
Isten elvett minden keserűséget, irigységet és tisztátalan gondolatokat a szívemből, amikkel évekig küszködtem, feltöltött örömmel és most Isten erejével járom az utam.