🠋
Sándor
Gyomorfekély
Keményfejű voltam
Fiatal koromban nagyon rossz életet éltem, rendszeresen dohányoztam és fogyasztottam alkoholt. Ennek hatására nagyon fájt a gyomrom. Orvosok is látták, de nem nagyon tudtak mit kezdeni vele.
2001-ben bemerítkeztem teljes víz alá merüléssel és vettem a Szentlelket. Ezután az Úr segítségével letettem a régi rossz dolgaimat, és a gyomrom sem fájt többé. Azonban 2004-ben, orvosok számára is ismeretlen okokból kilyukadt a gyomrom, ami erős és kellemetlen tünetekkel járt.
Szombaton bevittek a kórházba. A következő nap, vasárnap a gyűlésen a testvérek imádkoztak értem. Hétfőn elvégezték rajtam a vizsgálatokat. Isten erejének jeleként az összes eredmény negatív volt. A következő napon lévő szerdai gyűlésre el akartam jönni, de a főorvos nem hitt az Úrban, és nem hitte, hogy meggyógyított. Egy utolsó vizsgálatot akartak elvégezni. Mivel jó tanúbizonyság szerettem volna lenni, ott maradtam, hogy elvégezzenek rajtam egy gyomortükrözést. A vizsgálat közben élőben, a monitoron láthattuk, hogy valóban ki volt lyukadva a gyomrom, de meg is gyógyult, és már teljesen kifogástalan állapotban van.
Hálás vagyok az Úrnak, mert ezt csak az ő keze által valósulhatott meg.